Nu kan du få kvalitets terapi til favorabel pris.

Gad vide om det er dig der lige nu sidder og venter på en mulighed som denne? I Emotion Center kan du fra september 2020 få hjælp til dine personlige problemer i samtalebehandling hos en af vores dygtige praktikanter.

Kom på venteliste her!

Lad mig lige give dig et hurtigt overblik.

 Hvem er praktikanterne i Emotion Center?

Det er psykologistuderende, der som led i af deres kandidat er i en 4 måneders praktik hos os. De får deres egne klient forløb under supervision af centerets samlede stab af erfarne psykologer og psykoterapeuter, og de gør sig erfaringer i at bruge ‘vores’ behandlingsmetode ISTDP, Intensiv Dynamisk Kort-tids Terapi.

Praktikanterne er meget engagerede i deres terapiforløb, og møder dig velforberedte, nysgerrige og med et nærvær der virkelig mærkes.

Engagement, nærvær og høj kvalitet er vigtige kvaliteter for Emotion Centers praktikanter.

Vi følger vores praktikanter nøje, for Emotion Center har en ambition om at skabe et unikt og trygt læringsmiljø for praktikanterne – og det vil også sige, at vi går højt op i at DU har det godt hos os. At gå i terapi hos en psykologistuderende hos os skal sikre dig et godt udbytte af din proces, bare til et lavere honorar.

Hvordan kommer du i terapi hos en praktikant?

Hvis du går og tumler med personlige problemer, som du savner at komme til bunds i, så er det måske dit udgangspunkt. Det kan også være, at du mere specifikt kan mærke, at det handler om angstproblemer, relationelle problemer, følelser du ikke kan styre eller sider af dig selv du undertrykker? Måske behandler du dig selv skidt, lider af lavt selvværd eller er ensom, trist og deprimeret?

Det er ikke så afgørende, hvad du slås med. Det der betyder noget er, at du er parat til at kigge på dig selv i et trygt fællesskab med en virkelig engageret praktikant, som taler dig på rette vej. Og er det NU at du er villig til at give dig selv noget godt, så skal du blot skrive til os i centeret i denne kontaktformular, så kontakter jeg dig med henblik på at du kommer på vores venteliste. Det er først til mølle, og samtalerne starter til september 2020.

Hvad koster det?

Efter hver session på 60 minutter betaler du 500kroner på mobilpay eller kontant og du modtager kvittering herfor. Du og din terapeut aftaler selv jeres tider og hvor ofte du vil komme, ligesom i alle andre forløb i Emotion Center.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos os.

Rikke Hvelplund, erfaren pykoterapeut I Emotion Center i København NV

Rikke Hvelplund
ISTDP Psykoterapeut

Emotion Center

2400 Kbh NV

T: 42507096
E: kontakt@rikkehvelplund.dk

 

Share This