INDIVIDUEL SUPERVISION

og personlig udvikling

I ISTDP-huset Glasgården tilbyder vi parterapi, som rammesætter samtalebehandlingerne sådan at vi giver dig de bedste mulighed for at skabe en virkelig mærkbar og varig forandring i dine relationer.Derfor er vores opstarts samtaler typisk 2,5 time, ligesom de individuelle samtaler helst er over 90 minutter.

Når du kommer i parterapi, så er det fordi der er noget du er frustreret over. Og måske er du mest frustreret over din partner – noget han/hun gør, har for vane, en opførsel, et mønster – jeres relation er gået i hårknude, og i har brug for en hånd. Samtidig spiller det en rolle at se på, hvilken andel du har i den problematik du oplever. Hvad er det er sker i dig, hvad er der i spil, hvad går i gang indeni og hvordan oprører du dig under konflikt og pres? 

Det gør en stor forskel for de mål, i sammen gerne vil nå i parterapi, at vi kan arbejde med de indre konflikter i hver især bringer ind i jeres samliv.

Omdrejningspunktet er ALTID at skabe et rum for samhørighed og meningsfuldhed
– både i jer som individer og i jeres fællesskab som par.
 

Jeg arbejder med jer ud fra følgende struktur: 

En eller to opstarts samtalen på 2,5 timer, hvor vi strukturerer tiden sådan, at i hver især kommer til orde omkring jeres tanker og følelser på det i ser som kernekonflikten i jeres forhold. Vi lægger sammen mærke til, hvilke adfærdsmønstre der er i spil, hvordan jeres samspil er og mange andre ting, og vi hjælper jer til at se både jeres egen og jeres partners andel i problemet.

Derefter kan i vælge, om i ønsker at jeg arbejder individuelt med jer, så vi kan bearbejde den del af jeres indre følelsesmæssige bagage som kommer i spil i jeres parlivs konflikt. Efter individuelle samtaler, mødes vi igen alle 3, og hjælper jer til at fordybe jer i jeres fælles problematik, sådan at i begge to oplever jer set, hørt og forstået, sådan at der opstår empati, omsorg og fællesskab, og sådan at i får mod på nærhed med hinanden.

At DU vender behandler-kriser til personlige udviklingsmuligheder.

At DU mærker glæde og taknemmelighed over at møde dit eget gryende potentiale.

At DU respekterer dig selv og ser, at det du oplever som problemer og forhindringer i dit arbejde er et nøglehul til selvoplysing og selvudvikling.

At DU mærker sammenhæng og mening i dig selv og det arbejde du udfører med andre mennesker.

At DU nærer dig ved fællesskaber, hvor vi alle er dedikerede til god balance mellem selvkærlighed og næstekærlighed.

At DU føler en større forankring i både dit spirituelle væsen og din fantastiske jordiske krop (altså at du mærker indeni, fysiologisk, her-og-nu samt forbinder dig til din energi, din ånd, din sjæl)

At DU kan genkende alt det vi taler om i en psykodynamisk, eksistentiel, neurovidenskablig, følelsesmæssig og tilknytningsorienteret faglig kontekst.

praktisk

Vi mødes i klinikken i København NV i 4 bloktimer ad gangen, så ofte du og din gruppe ønsker det, og vi har planlagt datoer for mindst 4 måneders supervision ad gangen.

De 4 bloktimer ligger fortrindsvist i dagtimerne mellem 09-16, men jeg er åben for alternative tider.

Der er 4 deltagere på et SuperVisions hold:

  • Enten et hold som du selv sammensætter, eller
  • Et hold bestående af dig og andre som har rettet henvendelse til mig for gruppesupervision.

Jeg sørger for kaffe/the, vand, frugt og nødder og lidt sødt, som kan holde den største sult fra døren – og jeg sætter rummet i en atmosfære af tryghed og varme.

Vi sidder tæt – på yoga måtter med puder (og bare tæer🙏) – mit lokale er lille og enkelt, men slutter til omkring os på en skøn måde, synes jeg.

Datoer

Dem finder vi sammen.

Pris

1300kr pr. deltager pr. SuperVisionsdag á 4 timer, inkl. små pauser.

 

(Det med småt)

Ikke udfyldt