Personlig udvikling for unge

Intensivt forløb over 4 måneder / 12 aftener for dig,
der ønsker et stærkt selvværd og har brug for indre følelsesmæssig forandring i dit liv.

Lad mig guide, støtter og nærer lige præcis det du har brug for i dit liv – lige nu – i et givende og trygt fællesskab med andre unge som dig.

Er du mellem 19 og 23 år, og optaget af at få en god og tryg kontakt til dig selv, styrke dit selvværd, komme ængstelighed og tilbagehold til livs? Og kunne du tænke dig et varmt og ægte fællesskab at udvikle dig i? Så se her!

Sammen vil vi over 12 fordybelsesaftener (cirka hver 14 dag) gå helt tæt på dig og støtte dig i at komme mere til stede som dig selv, stå frem som den du er, styrke dit selvværd og hjælpe dig frem  imod et autentisk, glædesfuldt og givende liv. 

Sammen med en gruppe af 7 andre fantastiske unge som dig selv, giver vi blokeringer, tung energi og selvsabotage kamp til stregen for at du for alvor kan mærke hvem du er, mærke din intuition, dine følelser og din livskraft og din uendelige kærlighedskilde til dig selv.

Jeg tror, at du har en helt naturlig trang til at opdage (mere af) og kunne være i verden som du er, uden at skulle lægge noget til eller trække noget fra, hele tiden. Du har lyst til at bevare begge  ben på jorden imens du finder ud af hvem du egentlig er.

Du vil være med, i første omgang mest for din egen skyld, men også for at møde og være sammen med andre unge, der arbejder på præcis det samme som du! At kunne være i verden som den man er, og være tryg nok i den proces det er.

Krop og sind er to uadskillelige størrelser. I din dannelsesrejse mod forvandling til ‘den du er’ forener vi den nyeste neurovidenskab, udviklingspsykologi og tilknytningsteori med forskellige former for bevidsthedstræning og meditation.

Jeg anerkender og ser dig som den du er, i din egen ret – det er en del af vores fællesskab at være nysgerrige og åbne for hvordan du ser dig selv i verden, hvad du føler at meningen med dig er, og hvordan du tager vare på dig selv som menneske.

Forløbet er for dig der er ‘down to earth’, som vil være i et fællesskab fritaget for ‘guru-nykker’ og som er tiltrukket af et ligeværdigt og gensidigt respektfuldt nærvær af skønne mennesker som dig selv.

Jeg glæder mig SÅDAN til at møde dig! 🙏

Rikke Hvelplund kursus selvudvikling
2.uge Rikke Hvelplund fordybelses aften
3.uge kursus Rikke Hvelplund
4.uge kursus Rikke Hvelplund
5.uge kursus Rikke Hvelplund
6.uge kursus
Rikke Hvelplund
Rikke Hvelplund

I forløbet får du:

Venlig og nysgerrig udfoldelse af de problematikker du oplever

Forståelse for egen anddel i tilbagevendende kriser

Berigende indsigt i at dine problematikker er nøglehuller til transformerende personlig udvikling. At kriser kan være starten på noget der bliver smukt og godt.

Hjælpsom forståelse af projektioner, selvsabotage og selvneglegt, følelser, angst og forsvar og meget meget mere. Alt sammen for at booste din kapacitet til vækst, transformation og et liv i glæde.

Træning i meditative teknikker HVER GANG VI MØDES, hvor dit åndedrag bliver redskab til øjeblikkelig beroligelse, ro og nærvær i krop og sind.

Masterclass i åndedrag – så du trækker dit vejr og dermed livet IND, og slipper spændinger og begrænsninger UD.

OG – fordybelse i temaer som:

SAMHØRIGHED, AFHÆNGIGHED OG SELVSTÆNDIGHED

INTENTION OG HANDLING

TAKNEMMELIGHED OG POSITIVE FØLELSER

MOD OG LIVSVIGTIG AGGRESSION

INDRE BARN

HVEM ER DU?

ANSVAR OG MAGT

SKAM OG SUND/USUND SKYLD

 

Visionen for dig – er et ubetinget kærligt favntag med din menneskelige natur og den du er.

 At DU ser dine kriser og problemer som portaler til personlig vækst.

At DU mærker glæde og taknemmelighed over at møde dig selv som den du er.

At DU respekterer dig selv og ser, at det du oplever som problemer og forhindringer i dit liv og relationer er nøglehuller til selvoplysing og selvudvikling.

At DU mærker sammenhæng og mening i dig selv og det kald du har her i verden.

At DU nærer dig ved fællesskaber, hvor alle er dedikerede til god balance mellem selvkærlighed og næstekærlighed

At DU føler en større forankring i både dit sind og din fantastiske jordiske krop (altså at du mærker indeni, fysiologisk, her-og-nu samt forbinder dig til din energi, din ånd, din sjæl)

At DU kan genkende alt det vi taler om i en psykodynamisk, eksistentiel, neurovidenskablig, følelsesmæssig og tilknytningsorienteret kontekst, som giver mening for dig.

At DU får modet til at realisere dig selv – at stå i verden som den du er, med det du kommer med (som er helt særligt for dig), i glæde og kærlighed med dig selv og dem omkring dig.

 

praktisk

Vi mødes cirka 12 gange mellem slut okotober 2024 til start marts 2025 fra 1700-2100 i min klinik i København NV

Der er max.6 unge på hvert hold – først til mølle.

Jeg sørger for kaffe/the, vand, frugt og nødder, og sørger for en atmosfære mættet med omsorg, masser af god tid til dig og ubetinget kærlighed til den du er.

Datoer

Kommer

Pris

18.000 kr. for 12 transformerende fordybelses aftener med 5 andre unge og så mig.

Du kan betale i 3 rater (forud for 4 aftener), hvis du har brug for det.

Så er prisen pr rate 6500kr inkl. moms.

 

(Det med småt)

Soul Caravan er ikke et behandlingsforløb, og kan ikke sidestilles med at modtage individuel pykoteraterapeutisk hjælp.

Du har selv ansvar for at tage kontakt til en psykolog eller psykoteraupeut, hvis du har brug for tilbundsgående hjælp til at bearbejdning af dine psykologiske problemer – du kan altid tilkøbe individuelle sessioner hos mig, men jeg peger dig også gerne videre til andre dygtige behandlere.

Hvis jeg vurderer, at du har bedre af at udvikle dig under andre betingelser end dem som et Soul Caravan forløb kan tilbyde dig, har jeg frihed til at stoppe dit forløb hos mig mod at tilbage betale dit køb. Men jeg håber selvfølgelig, at vi sammen kan støtte og styrke dig i din vej, hjem til dig selv🙏