Har du brug for hjælp i dit parforhold?

I ISTDP-huset Glasgården tilbyder vi parterapi, som rammesætter samtalebehandlingerne sådan at vi giver dig de bedste mulighed for at skabe en virkelig mærkbar og varig forandring i dine relationer. Derfor er vores opstarts samtaler typisk 2,5 time, ligesom de individuelle samtaler helst er over 90 minutter.

Når du kommer i parterapi, så er det fordi der er noget du er frustreret over. Og måske er du mest frustreret over din partner – noget han/hun gør, har for vane, en opførsel, et mønster – jeres relation er gået i hårknude, og i har brug for en hånd. Samtidig spiller det en rolle at se på, hvilken andel du har i den problematik du oplever. Hvad er det er sker i dig, hvad er der i spil, hvad går i gang indeni og hvordan oprører du dig under konflikt og pres?

Det gør en stor forskel for de mål, i sammen gerne vil nå i parterapi, at vi kan arbejde med de indre konflikter i hver især bringer ind i jeres samliv.

Omdrejningspunktet er ALTID at skabe et rum for samhørighed og meningsfuldhed
– både i jer som individer og i jeres fællesskab som par.

Jeg arbejder med jer ud fra følgende struktur:

En eller to opstarts samtalen på 2,5 timer, hvor vi strukturerer tiden sådan, at i hver især kommer til orde omkring jeres tanker og følelser på det i ser som kernekonflikten i jeres forhold. Vi lægger sammen mærke til, hvilke adfærdsmønstre der er i spil, hvordan jeres samspil er og mange andre ting, og vi hjælper jer til at se både jeres egen og jeres partners andel i problemet.

Derefter kan i vælge, om i ønsker at jeg arbejder individuelt med jer, så vi kan bearbejde den del af jeres indre følelsesmæssige bagage som kommer i spil i jeres parlivs konflikt. Efter individuelle samtaler, mødes vi igen alle 3, og hjælper jer til at fordybe jer i jeres fælles problematik, sådan at i begge to oplever jer set, hørt og forstået, sådan at der opstår empati, omsorg og fællesskab, og sådan at i får mod på nærhed med hinanden.

Ta’ det næste skridt

Sådan gør i:

Ringe eller skriv til mig, så finder vi en tid til vores første møde sammen.

Jeg glæder os meget, til at hjælpe jer godt videre.