Har du brug for hjælp i dit parforhold?

I Emotion Center tilbyder vi ‘next generation’ parterapi, som rammesætter samtalebehandlingerne helt anderledes end du nok har været vandt til. Vi har fundet ud af, at skal vi give dig mulighed for at skabe en virkelig mærkbar og varig forandring i dine relationer, så skal vi arbejde mere i dybden med den enkelte.

Når du kommer i parterapi, så er det fordi der er noget du er frustreret over. Og måske er du mest frustreret over din partner – noget han/hun gør, har for vane, en opførsel, et mønster – jeres relation er gået i hårknude, og i har brug for en hånd. Samtidig spiller det en rolle at se på, hvilken andel du har i den problematik du oplever. Hvad er det er sker i dig, hvad er der i spil, hvad går i gang indeni og hvordan oprører du dig under konflikt og pres? 

Det gør en stor forskel for de mål, i sammen gerne vil nå i parterapi, at vi kan arbejde med de indre konflikter i hver især bringer ind i jeres samliv.

Omdrejningspunktet er ALTID at skabe et rum for samhørighed og meningsfuldhed
– både i jer som individer og i jeres fællesskab som par.
 

Derfor er vi to behandlere til hvert par. Og vi arbejder med jer ud fra følgende struktur: 

  • Til opstarts samtalen mødes vi som to behandlere (en psykoterapeut og en psykolog) med jer. Vi strukturerer 90 minutter, sådan at i hver især kommer til orde omkring jeres tanker og følelser på det i ser som kernekonflikten i jeres forhold. Vi lægger mærke til, hvilke adfærdsmønstre i har sammen, hvordan jeres samspil er og mange andre ting, og vi hjælper jer til at se både jeres egen og jeres partners andel i problemet.
  • Derefter arbejder vi individuelt med jer, så vi kan bearbejde den del af jeres indre følelsesmæssige bagage som kommer i spil i jeres parlivs konflikt. Det gør vi i 2-3 eller flere individuelle sessioner, efter behov. Minimum er 2 individuelle samtaler.
  • Efter de individuelle samtaler, mødes vi igen alle 4, og hjælper jer til at fordybe jer i jeres fælles problematik, sådan at i begge to oplever jer set, hørt og forstået. Sådan at der opstår empati, omsorg og fællesskab. Og sådan at i får mod på nærhed med hinanden.

Ta’ det næste skridt

Sådan gør i:

I køber minimum et klippekort til 4 sessioner per person: 6800kr.

Første klip går til vores fælles samtale første gang, hvor i hver bruger et klip.

Andet og tredje klip bruger du/i til jeres individuelle session, hver især.

Fjerde klip bruger du/i på vores anden  og opsamlende fælles session.

Herefter vurderer i, om i har brug for flere individuelle eller fælles sessioner.

Vi glæder os meget, til at hjælpe jer godt videre.