Online terapi  – nemt og bekvemt.

Du har sikkert prøvet noget der ligner. Et Skype møde på arbejde eller en samtale over Zoom, facetime eller noget fjerde. 

E-terapi har en del til fælles med alle andre typer online møder – og så alligevel er det meget anderledes. For samtalens indhold og form er fokuseret omkring at hjælpe dig til bunds i dine følelsesmæssige problemer, ligesom i almindelig terapi i klinikken hvor vi sidder overfor hinanden. 

Hvorfor vælge e-terapi?

Udsigten til at du kan komme i kontakt med din terapeut hjemmefra eller fra din arbejdsplads, lige præcis når du har behov for det, kan være afgørende for dig der har en travl hverdag.

Samtale behandling bliver med e-terapi en nem og bekvem indgang til et fordybet fokus på den problematik, som du har behov for hjælp til at løse. Din terapeut er aldrig længere end et klik væk, og du kan komme igang med det samme.

Er effekten af e-terapi den samme som almindelig face2face terapi?

Ja!

Det der er afgørende for alle terapier er, om du engagerer dig og gør dig umage. Det samme gælder selvfølgelig for din terapeut, som skal være 100% til stede og arbejde med samme målrettede fokus som altid.

Det er vigtigt, at du har en god internet forbindelse, og en skærm der er stor nok til at du oplever, at du kan ‘se’ din terapeuts ansigt klart. Dvs. en Ipad eller større. Og du vil efter første samtale selv kunne vurdere, om du opever dig set, hørt og forstået, og om du indeni dig selv mærker, at samtalen har gør en forskel for dig.

Hvis det kan lade sig gøre, så er det rigtig godt at mixe online og f2f samtalerne – et møde i ‘virkeligheden’ gør noget ekstra for processen, ingen tvivl om det – men du kan stadig have virkelig gode resultater af online konsultationer uden møde i klinikken.

Vi lever i en verden, hvor vi i den grad har mulighed for at drage nytte af alle de digitale muligheder der findes. Skal vi ikke bruge dem til din fordel? Nu?

Kom godt i gang!

Se mere på min hjemmesid Rikke Hvelplund

eller

Ring på 42507096

eller

Send besked til kontakt@rikkehvelplund.dk

Du kan også se alle mine kollegaer i Emotion Center, som har afdelinger både i København og Århus.

Her finder du Florence, Mikkel, Jakob, Henrik, Isabella og jeg selv. Vi sidder klar til dig.

Rigtig god dag!

Rikke Hvelplund
ISTDP Psykoterapeut
360° Philosophy

T: 42507096
E: kontakt@rikkehvelplund.dk

Del dette blog indlæg på de sociale medier

Share This