Gæsteundervisere

Glæd dig til at møde de skønne gæsteundervisere,      når de deler ud af viden og erfaringer under forløbet.  Det er mig en fornøjelse at kunne præsentere jer for…

Katrine Madsen

Katrine Madsen har gennem en lang karriere som sanger og underviser, med fokus på åndedræt og stemme, dedikeret sig til at guide mennesker i, at styrke deres evne til at lytte ind i sig selv for derigennem at balancere, styrke og frisætte det kreative og altid nærværende energi-flow som strømmer eller pibler gennem os lige nu. I en travl hverdag hvor mange af os står til rådig for omverdenen de fleste af vores vågne timer er evnen til at tænke hurtigt og skabe overblik udadtil blevet vores synlige styrke og rygrad. Når vores evne til at tænke hurtigt og skabe overblik bryder sammen eller vores kognition på anden måde vildleder os i vores oplevelse af hvem vi er, er det fordi vi har glemt hvad det vil sige at ”lytte ind” i vores indre rige krop efter oplevelser og svar. Det er bl.a den opmærksomhed vi kommer til at træne. Det kan opleves udfordrende for vores tankestrukturer og for vores måske ellers velfungerende ego at skulle lytte ind i en krop hvor livsenergien har været under pres længe,- derfor tager vi nænsomt udgangspunkt i hvad åndedræt, krop og stemme har at fortælle og vise os om os selv.

Henrik Holm Hansen

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2010.                I min tid som psykolog har jeg opbygget mig en bred vifte af erfaring. Jeg har specialiceret erfaring med behandling af stress, traumer og personlighedsforstyrrelser fra min tid i psykiatrien. Jeg er autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn og er efteruddannet i ISTDP (intensiv dynamisk korttidsterapi). ISTDP er en effektiv behandlingsform, der har vist særdelses gode resultater overfor depression, angst, stress mv.

Bente von Monrath

Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet i 2008, og jeg er både autoriseret psykolog samt certificeret Parterapeut. Jeg er i gang med at tilegne mig en specialistgrad i psykoterapi med voksne, hvilket sikrer et bredt psykologfagligt fundament for at hjælpe dig videre. Jeg har dog over årene specialiseret mig i stressbehandling og håndtering af livskriser såsom kronisk sygdom og tab. Derudover har jeg solid erfaring med undervisning og supervision. Jeg arbejder deltid på Skejby Universitetshospital i et specialiseret team, hvor vi arbejder med mennesker i akut krise og sorg. Både psykisk og fysisk sundhed optager mit sind og mit hjerte, og jeg lever i en stadig bestræbelse på at afbalancere krop og sind. Jeg er derfor uddannet både indenfor Pilates og Yoga. Med andre ord: Jeg tager mig egen ‘medicin’.